De Karikaturist

Sinds 1992 heb ik ervaring als live-karikaturist en weet hierdoor in zeer korte tijd iemand met een snelle en trefzekere lijn gelijkend op papier te zetten. Ik ben daardoor inzetbaar als karikaturist en digitaal sneltekenaar op allerlei evenementen, denk aan feesten, bruiloften en beurzen. De Karikaturist is hiervoor de juiste man!

Ik zet in ongeveer 3 a 4 minuten mijn 'slachtoffer' op papier. Ik beledig niemand, maar blijf altijd sympathiek in mijn tekenstijl. Ook in de omgang trouwens. Ben je nog niet aan de beurt, dan mag je over mijn schouder meekijken en kun je zelf zien hoe zo een tekening tot stand komt.

Er zijn diverse mogelijkheden: karikaturen op papier of digitaal, op A3/A4/A5-formaat papier, maar ook op bierviltjes is mogelijk.
Kies je voor een digitaal optreden, zijn er weer andere (extra) mogelijkheden. De gasten kunnen live meekijken via een scherm. Alle tekeningen kun je als JPG-bestanden krijgen en deze kun je achteraf weer gebruiken voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld in een smoelenboek, op je favoriete mok of als profielfoto!

Wil je meer informatie over mij als karikaturist, kijk dan hier

neem vrijblijvend contact op