cartoons

Behalve karikaturen teken ik ook cartoons en soms zelfs een klein stripverhaaltje. Enkele vaste kranten waar ik voor teken zijn: weekblad Forum, Cursor TU/e & Primeur magazine. Weekblad Forum is mijn langstlopende; al vanaf 2006 teken ik daar wekelijks de cartoon op de voorpagina: de beste plek! Sinds 2012 zijn elke maand een aantal cartoons van mij te zien in maandblad Primeur Magazine en voor het tweewekelijks nieuwsblad Cursor van de TU/e teken ik ook al sinds 2012; hier telkens 2 cartoons.
Ben je ook op zoek naar een cartoon op maat? Vraag dan vrijblijvend informatie op via onderstaand contactformulier. Voor meer voorbeelden, klik hier.

neem vrijblijvend contact op

Wie ging u voor?

Werken met Sandor is een feestje; hij komt supersnel met een eerste idee en staat daarna open voor suggesties. Vaak klikken we in één keer, soms moeten we een paar keer op en neer 'schieten' voor we het perfecte beeld hebben. Maar dat perfecte beeld komt er, want Sandor heeft flexibiliteit, kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Wij van Cursor raden Sandor Paulus zeker aan!

Brigit Span  |  eindredacteur Cursor TU/e.